Prisförfrågan för bänskivor till kök

När du vill ha en ny bänkskiva i granit eller marmor till ditt nya eller befintliga kök så kan ni enkelt skicka in en prisförfrågan till oss. I vårt stora utbud finner ni hundratals olika typer av sten att välja emellan för en bänkskiva i granit eller marmor. Detta ger er gott om valalternativ men om ni ändå inte skulle hitta den sten ni vill ha så skriv detta i övrig-fältet i förfrågan. Ni kan med lätthet välja form, storlek, kantprofil och tjocklek uttag för ho och häll på er bänkskiva i sten när ni beställer online hos oss.

Prisförfrågan bänkskivor Marmor

Step 1 of 6

Prisförfrågan bänskivor Granit

Step 1 of 6

Underhåll och skötsel av bänkskivor i Marmor och Granit

En bänkskiva i granit är oerhört värme och stryktålig. det är inga problem att ställa av en varm kastrull eller panna på en granitskiva. Marmor är lite mer porös och även lite känsligare för bla.a värme. Stenens egenskaper skiljer sig alltså ganska markant mellan marmor och granit.
Vill ni veta mer om skötsel och underhåll kan ni klicka här och läsa mer direkt på vår webbplats.
Om ni är osäkra på vad det är ni vill ha så kan ni antingen gå över till våra inspirationssidor. Du kan även kontakta oss via mail eller telefon om du har några funderingar över era val av bänkskivor.

Stäng meny