Prisförfrågan för bordsskivor till köks-, soff- och marmorbord

Oavsett om ni behöver en ny bordsskiva till ert marmorbord eller om ni är ute efter en ny skiva till köksbordet så kan ni enkelt skicka in en prisförfrågan till oss. I vårt stora utbud finner ni hundratals olika typer av sten att välja emellan för våra granit- och marmorskivor. Detta ger er gott om valalternativ men om ni ändå inte skulle hitta den sten ni vill ha så skriv detta i övrig-fältet i förfrågan. Ni kan med lätthet välja form, storlek, kantprofil och tjocklek på era bordskivor när ni beställer online hos oss.

Prisförfrågan bordsskivor Marmor

Step 1 of 6

Prisförfrågan bordsskivor Granit

Step 1 of 6

Underhåll och skötsel av granit- och marmorbord

Det är viktigt att tänka på att marmorbord trots allt är lite känsligare och har större risk för fläckbildning från vissa kemikalier medans granit är oerhört stryktåligt. Därför bör man ha stenens egenskaper i åtanke när man väljer typ av bordsskiva. Vill ni veta mer om skötsel och underhåll kan ni klicka här och läsa mer direkt på vår webbplats.
Om ni är osäkra på vad det är ni vill ha så kan ni antingen gå över till våra inspirationssidor. Du kan även kontakta oss via mail eller telefon om du har några funderingar. Det går även bra att boka tid för besök till vår visningslokal i Skeppshult.

Stäng meny